Een kijkje achter de schermen

Deze maand verscheen een prachtig artikel in de Nuutsbaeker over het werk dat onze vrijwilligers achter de schermen verrichten. Wat zijn we trost op deze gedreven toppers! Het volledige artikel is hier te lezen.

Lees meer »

Geef 80 DAAG met moederdag cadeau!

Wil je je moeder dit jaar origineel verrassen met moederdag? Geef haar dan een avondje 80 DAAG cadeau! Wij verpakken je cadeauvoucher en geven er een exclusieve fles 80 DAAG wijn bij. De vouchers zijn te bestellen via onze kaartverkoop pagina.

Lees meer »

Paaseieren zoekactie

Willen jullie kans maken op 2 gratis kaartjes voor onze jubileumvoorstelling  80 DAAG? Ga dan opzoek naar een van onze verstopte 80 DAAG eieren. We hebben de wandeling “het ommetje” gebruikt om ons zoekgebied aan te geven. (Zie foto). Dit houdt in dat de wandeling zelf en de binnenkant van het ommetje het zoekgebied is. De eitjes zijn vanaf zaterdag 16 april te vinden en jullie kunnen de foto insturen tot en met vrijdag 22 april. Dan maken wij ook de winnaar bekend

Lees meer »

Dinerkaarten zaterdag uitverkocht

Onze 80 DAAG dinerkaarten voor de zaterdag zijn knettertje-uitverkocht! Wacht dus niet te lang met het bestellen van je kaartjes. Dinerkaarten voor de overige dagen en theaterkaarten voor de zaterdag zijn wel nog beschikbaar.

Lees meer »

Bevestigd: Bieske band

Op 23 september geven we een feestje! Jij komt toch ook? Met trots kunnen we vandaag bevestigen dat Bieske band met ons de tent op de kop komt zetten. Met deze toppers in huis zijn we verzekerd van een gezellige avond. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop.

Lees meer »

Sorry voor de Krekels

Nu alle coronalichten weer op groen staan kunnen we eindelijk in de herkansing! De champagnekurken mogen knallen want ons jubileumjaar gaat dan officieel van start. Onder het genot van een drankje zal Sorry voor de Krekels de sterren van de hemel spelen en kunnen de voetjes van de vloer. Voor degenen die al kaartjes hadden blijven deze uiteraard geldig. Voor iedereen die de boot bijna had gemist zijn er nog kaartjes beschikbaar. Deze kosten 10 euro inclusief een consumptiebon en zijn vanaf nu te koop bij Jo Neutelings, Geneind 23, Genhout-Beek. Laten we er samen een onvergetelijke avond van maken. Wij verheugen ons erop om jullie op 19 maart om 20.30 uur in Gasterie Genhout Treft in Genhout te mogen verwelkomen! 

Lees meer »

Een terugblik op 100 jaar Ons Genoegen

Thea, Lynn, Anique, Jos en Roger doken met ons in de geschiedenis van 100 jaar Ons Genoegen. Wat was hun favoriete stuk? En ging er dan nooit wat mis? Kijken jullie met ons mee? https://fb.watch/b7cwlGc9jL/ 

Lees meer »

Ho Ho Ho!!! Geef 80 DAAG met Kerst cadeau!

Wil je jouw partner, je ouders, je vrienden of wie dan ook een leuk en origineel cadeau geven? Denk dan eens aan ons 80 DAAG theater of dinerarrangement en bestel onze cadeaubon waarmee de ontvanger zelf een avond 80 DAAG naar keuze kan reserveren. Wij doen er voor de feestdagen nog een exclusieve fles 80 DAAG wijn bij en verpakken het zo dat jij het alleen nog maar onder de boom hoeft te leggen! Wij zorgen ervoor dat het uiterlijk 19 december bij u bezorgd wordt.

Lees meer »