Geslaagde middag met De Theaterkarroessel

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 12:52

Op 22 oktober 2023 speelden  we de langverwachte opvolger van ons jubileumstuk 80 DAAG: De Theaterkarroessel, een middagvullend  eenakterspektakel met een lach en een traan en verhalen, gespeeld door jong en oud. De Theaterkarroessel bestaat uit vier eenakters.

 

Voor een volle zaal trapten we af met Vrijheid, een reprise van de voorstelling gespeeld ter gelegenheid van de dodenherdenking in Beek. Daarna was het de beurt aan Ria en Hoeber met een relaas over hun vastgelopen huwelijk en Judith die haar frustraties over het gebruik van haar vuilnisemmer door andere bewoners van haar flat met ons deelden. Na de pauze was het genieten van 't Kamerscherm. Een komedie over Anna en Dolf, de trotse ouders van de drie maanden oude Nicolleke, hun absolute lieverdje die noodgewongen achter een kamerscherm in de woonkamer moet slapen... 

 

Op 13, 14, 19, 20 en 21 april 2024 komen we terug met Ontreigeld, een knotsgekke komedie. Zet de datum al maar vast in uw agenda. Meer informatie volgt snel via onze site en sociale media.

 

Interesse in 't Kamerscherm voor uw club, bedrijf of tehuis? Klik hier voor meer informatie.