Informatie voor sponsoren

In 2022 bestaat Toneelvereniging Ons Genoegen 100 jaar en dat wordt gevierd met een uitgebreid feestprogramma met als hoogtepunt van 15 tot en met 19 september 2022 een groot belevenistheater: 80 DAAG.

Toneel, muziek en dans komen samen tijdens 80 DAAG. Ruim 2000 gasten gaan genieten van dit fantastische evenement in Genhout. Een spektakel dat volledig is aangekleed in een 19e eeuws Engelse upperclass stijl, van binnenkomst tot after-party.

50 toneelspelers uit Genhout en omstreken, een muzikaal gezelschap en dansensemble zorgen vijf dagen lang voor een theaterbeleving die u nooit meer zult vergeten. De setting is een heuse circustent met een indrukwekkend decor. De in stijl aangeklede locatie (Bovenste Hoeve Printhagen), een heerlijk diner vooraf en een gezellige borrel op de after-party maken het evenement compleet.

 

80 DAAG biedt ook mogelijkheden voor zakelijke relaties. Zo kunt u het evenement bijvoorbeeld samen met uw klant of leverancier bezoeken. Maar het is zeker ook een uiterst geschikt evenement voor een gezellig teamuitje.

Graag bieden wij u onze sponsorbrochure aan waarin u alle sponsorpakketten terugvindt. Wij zouden u zeer dankbaar zijn als we op uw financiële steun kunnen rekenen. Heeft u andere ideeën of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over sponsormogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier. Het sponsorteam neemt op korte termijn contact met u op.

 

Alvast bedankt voor uw interesse!