Jubileum loterij

In de aanloop naar ons jubileumjaar  hebben we een loterij met fantastische prijzen georganiseerd met fantastische prijzen. Langs deze weg willen we iedereen die loten van ons gekocht heeft bedanken voor de steun. Op zaterdag 18 september 2021 vond de trekking plaats tijdens ons Facebook live-event. Het event is hier terug te kijken en de winnende lotnummers staan hieronder vermeld. Aan alle prijswinnaars: van harte gefeliciteerd! We nemen op korte termijn persoonlijk contact met jullie op. 

  De prijzen

  1e prijs
  VIP Arrangement 80 DAAG

  Winnend lotnummer: 1056

  Een VIP- arrangement voor 2 personen voor onze jubileumvoorstelling 80 DAAG. We komen jullie thuis ophalen, de rode loper ligt uit, jullie genieten van exquise diner met een wijn of drankjes naar keuze en hebben gereserveerde plaatsen tijdens de voorstelling. Op de afterparty zijn de drankjes ook voor onze rekening en na afloop worden jullie weer thuisgebracht.

  2e prijs
  Boottocht op de Maasplassen
  met Matrozenlunch

  Winnend lotnummer: 1616

  Een Rondvaart op de Maasplassen voor 2 personen inclusief Matrozenlunch. Laat jullie verrassen en bekijk onze mooie provincie eens van een andere kant!

  U reist door een rivierlandschap met veel afwisseling!  Over de mooie meanderende  Limburgse Maas bij Beesel, de maasplassen en jachthaven van Asselt en het maasdorp Kessel met kasteel de Keverberg en de watersportcamping Gravenhof.  Tijdens de tocht serveert de bemanning de Matrozenlunch aan tafel. 

  3e prijs

  Tocht met Miljoenenlijn met
  English High Tea arrangement

  Winnend lotnummer: 1237

  Als derde prijs mogen 2 personen op reis met De Miljoenenlijn. Terwijl ons mooie Limburgse land door het raam aan je voorbij schiet kunnen jullie je al verheugen op een heerlijk English High Tea arrangement.

  Stap in, voor een onvergetelijke rit met de stoom- en dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland!

  Laat je meevoeren door het betoverende landschap, de bijzondere evenementen en een nostalgische reis terug in de tijd.

  4e t/m 10e prijs

  Theatertickets 80 DAAG

  Winnende lotnummers:
  1404, 1389, 2334, 1118, 2291, 1546, 0661 

  We geven zeven keer voor 2 personen Theaterkaarten voor onze jubileumvoorstelling 80 DAAG weg. Een heerlijk avondje uit! 

  50 toneelspelers uit Genhout en omstreken, een muzikaal gezelschap en dansensemble zorgen voor een theaterbeleving die u nooit meer zult vergeten. In een heuse circustent pakken we uit met een voorstelling vol met magie, prachtige decors en geweldige kostuums die je terug gaat voeren naar de tijden van Jules Verne.