Toneelvereniging Ons Genoegen 100 jaar!

We schrijven 1922 als een delegatie van Fanfare St. Antonius uit Genhout het idee krijgt een toneelvereniging op te richten. Ze voegen de daad bij het woord. En hier zijn we dan, 100 jaar later: een club die nog steeds staat als een huis.

Naast jaarlijks een groot stuk op de planken te brengen kijken we met trots terug op verschillende Halloween tochten, het spelen van typetjes bij diverse gelegenheden, figureren in verschillende tv-series en last-but-not-least, samen met de hele Genhouter gemeenschap, het neerzetten van Openluchttheater De Inspecteur! 

100 jaar Toneelvereniging Ons Genoegen kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. En daarom pakken we in September 2022 groot uit met een feestavond, een Theatre Spectacle, onze jubileumreceptie en een groot belevenistheater 80 DAAG. Dit alles in het prachtige decor van Bovenste Hoeve Printhagen.

 

Kaartverkoop De Theaterkarroessel gestart

Op 22 oktober brengen we de langverwachte opvolger van ons jubileumstuk 80 DAAG: De Theaterkarroessel, een middagvullend  eenakterspektakel met een lach en een traan. Laat u meeslepen in de verschillende verhalen, gespeeld door jong en oud. De Theaterkarroessel bestaat uit vier eenakters.

Lees meer »

't Kamersjerm boeken

Met 't Kamersjerm brengen we een komische eenakter die u een kijkje geeft in de woonkamer en het leven van Anna en Dolf, de trotse ouders van de drie maanden oude Nicolleke, hun absolute lieverdje. Op het eerste gezicht lijken ze alles onder controle te hebben, maar er speelt meer. Zo heeft moeder Anna boven muizen gehoord, waardoor Nicolleke nu in de woonkamer achter het kamerscherm slaapt. En het dienstmeisje, Leneke, is geblesseerd vanwege een vieze ontsteking in haar hand. Opa en oma komen eten, maar lijken onderling alleen maar te kunnen 'vreigelen'. En dan heb je ook nog huisvriend Jo die onaangekondigd komt mee-eten... 

Lees meer »

Een kijkje achter de schermen

Deze maand verscheen een prachtig artikel in de Nuutsbaeker over het werk dat onze vrijwilligers achter de schermen verrichten. Wat zijn we trost op deze gedreven toppers! Het volledige artikel is hier te lezen.

Lees meer »

Geef 80 DAAG met moederdag cadeau!

Wil je je moeder dit jaar origineel verrassen met moederdag? Geef haar dan een avondje 80 DAAG cadeau! Wij verpakken je cadeauvoucher en geven er een exclusieve fles 80 DAAG wijn bij. De vouchers zijn te bestellen via onze kaartverkoop pagina.

Lees meer »

TONEELVERENIGING
ONS GENOEGEN

Hoogland 36, Genhout

Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze hoofdsponsoren

Onze sponsoren

Ook sponsor worden? Bekijk hier onze mogelijkheden.